Om os

om os, nybyggerne 2019, mads taiki, ida holm, taisho, seramikku
 
Hvem er vi?
Vi er Ida Holm og Mads Taiki. Ida er pæredansk og uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Mads er halv japaner og har en bachelor fra CBS i International Business, Asian Language and Culture (Japansk). 

Vi ønsker at skabe en webshop, der kredser om det japanske men samtidig rammer ned i de skandinaviske tendenser.

Taishō er designplakater med inspiration fra Skandinavien og Japan. Taishō (udtales [tai-sjo]) er et japansk ord for "kontrast". Hele vores univers startede op omkring fascinationen af både ligheder og kontraster mellem det japanske og det skandinaviske. I vores første værk sammen "sulten geisha" arbejdede vi især med kontrasterne, hvilket gav os inspirationen til navnet. 
Med mange af vores motiver, forsøger vi at holde fast i det gode, analoge håndværk i form af malerier, håndtegnede illustrationer eller linoleumstryk. I en tid, der plakatmæssigt er meget præget af simple, digitale streger, sætter vi en ære i det mere tidstunge og analoge arbejde.
Der sker noget magisk, når man arbejder med materialer, hvor man ikke bare kan trykke “fortryd”. Når tørretider tvinger én til at tænke nye tanker mens man venter. Når strukturen og det taktile kommer frem i plakaterne.
                                                       
Plakaterne – den fineste print- farve- og papirkvalitet

Vi bestræber os altid på at sikre jer den bedste materiale- og farvekvalitet. Alle prints er designet af Ida og printet i eget trykkeri. Farverne er omhyggeligt testet og printet på en 12-farve-plotter, og papiret er i 240 gram mat kvalitetspapir. 

En 12-farve-plotter giver langt mere dybde i farverne og mulighed for mere intense farver. Hos Taishō vil vi ikke lade os begrænse os på kvalitet, og vi prioriterer derfor at investere i højeste farvekvalitet.