FRI fragt ved køb over 500 kr.

Cookie- og privatlivspolitik

(DK) Databeskyttelseserklæring for Taisho ApS (GDPR)

Opdateret d.05/03-2019

Taisho.dk drives og ejes af:
Taisho ApS
Johan Kellers Vej 51, 1.TV
2450 København SV
Telefon nr.: (+45) 21 23 36 99
CVR: 40194266

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på taisho.dk og i forbindelse med køb. Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og hvilke rettigheder du har Taisho ApS, CVR-nr.: 40194266 er ansvarlige for behandlingen og kan til enhver tid kontaktes, hvis du har spørgsmål. Du finder kontaktinformationer her.

 

Hvilke personoplysninger behandler vi?
Når du skal handle på hjemmesiden skal du opgive følgende oplysninger:

* Navn
* Telefonnummer
* E-mailadresse
* Leveringsadresse
* Betalings oplysninger
(Kort oplysninger behandles direkte af PensoPay)

Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at købet kan gennemføres. I forbindelse med køb og henvendelser vil vi også gemme:

* Nødvendigt købshistorik, bl.a. hvilken type vare du har købt, og hvornår du købte dem aht. reklamationer og byt.

  1. Grundlag for at behandle personoplysninger

Loven om personoplysninger begrænser adgangen til at behandle personoplysninger ved at angive, hvad der skal anses som legitime årsager til at indhente og bruge personoplysninger (“Behandlingsgrundlag”). Reglerne om Behandlingsgrundlag betyder, at det er muligt at behandle personoplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde en aftale med den person, hvis personoplysninger bliver behandlet. Vores aftale med dig er vores primære Behandlingsgrundlag.
Desuden baserer vi dele af behandlingen på dit samtykke. Samtykke indhentes ved markedsføringshenvendelser, brugerundersøgelser, kampagner osv. hvilket foregår bla. via ekstern plugins.

  1. Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi anvender dine personoplysninger til følgende:
* Opfyldelse af vores salgsrelaterede forpligtelser: Det omfatter opfyldelse af vores forpligtelser over for dig som kunde, herunder levering, relevant service, kundeopfølgning og besvarelse af spørgsmål samt opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til gældende lov.
* Administration af ordre: Opfyldning i forbindelsen med henvendelser.
* Hvis du kontakter os via kundeservice: Afhængig af hvad henvendelsen drejer sig om, og hvordan du kontakter os (via telefon, formular på hjemmesiden eller email), vil vi have behov for at vide, hvem du er, hvilket produkt du har købt, din adresse eller dit telefonnummer. Vi vil indhente de oplysninger, vi skal bruge for at hjælpe dig.
* Reklamationer, retur og ombytning : Hvis du reklamerer en vare eller beder os om at returnere eller ombytte, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere reklamationen og gennemføre ombytingen eller for at annullere købet.
* Elektronisk markedsføring: Hvis du eksplicit har givet samtykke til det, vil vi benytte de personoplysninger, vi har om dig, til at sende dig tilbud og informationer om vores produkter. Vi bruger i den forbindelse bl.a. de informationer, vi har om dine tidligere køb, for at give dig tilbud, du efter vores mening kunne være interesseret i. Du kan når som helst give os besked om, at du ikke længere ønsker denne type henvendelser. Kan du bruge linket i bunden af mailen for at afmelde dig nyhedslisten.
* Kampagner og undersøgelser: Hvis du vælger at deltage i en undersøgelse, kampagne eller gå ind på hjemmesiden, kan du blive bedt om at angive personoplysninger såsom navn, adresse og/eller telefonnummer. Formålet er at kunne identificere dig, hvis du eksempelvis vinder en præmie.

  1. Hvem får adgang til dine personoplysninger?

I enkelte tilfælde får andre virksomheder adgang til dine personoplysninger:
* Samarbejdspartnere: Vi har indgået et samarbejde med udvalgte virksomheder, der nødvendigt ift. driften af taisho.com vores samarbejdspartnere er:

GLS og PostNord: modtager oplysninger vedrørende levering
Pensopay.dk: håndtering af betaling via Visa, MasterCard, ViaBill

Offentlige myndigheder: Dine personoplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til relevante offentlige myndigheder. En sådan udlevering vil kun finde sted, hvis vi er pålagt dette i henhold til gældende love og regler.

  1. Brug af cookies

Vi benytter såkaldte cookies eller informationskapsler for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. En cookie er en tekstfil, som gemmes i din browsers interne hukommelse, når du besøger eller har interaktion med en webside.
Du kan forhindre, at vi gemmer sådanne cookies i din browser. De fleste moderne browsere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera osv.) er indstillet til at acceptere cookies automatisk, men du kan vælge selv at ændre indstillingerne, så cookies ikke bliver accepteret. Ulempen ved at deaktivere cookies i din browser er, at hjemmesiden ikke vil fungere optimalt. Det skyldes, at formålet med de fleste cookies, vi benytter, er at sørge for netop funktionalitet på hjemmesiden, som f.eks. at hjemmesiden kan huske, hvad du har lagt i din indkøbskurv. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Vi benytter også andre værktøjer end cookies til at indhente informationer om din IP-adresse, hvilken type browser du bruger, din bredbåndsleverandør, dit operativsystem, dato og tidspunkt for dit besøg på hjemmesiden samt data om, hvordan du navigerer på siden.
Disse informationer bruger vi til at analysere trends, så vi kan gøre hjemmesiden mere brugervenlig.

Taisho ApS sletter dine oplysninger i overensstemmelse med de gældende lovkrav. Oplysninger om køb vil som hovedregel blive slettet, når der ikke længere er behov for at gemme oplysningerne for at besvare kundehenvendelser og reklamationer, medmindre vi skal bruge oplysningerne til andre lovlige formål.  Regnskabsloven og anden lovgivning kan i nogle tilfælde pålægge os at gemme visse typer informationer i længere tid.
Du kan til altid kontakte os via info@taisho.com og anmode indblik i hvilke oplysninger vi har om dig eller med ønske om sletning af dine oplysninger fra vores system.

  1. Dine rettigheder

VI værdsætter din feedback. Her kan du se, hvilke rettigheder du til enhver tid har, og som du kan gøre gældende ved at kontakte os her.
* Trække samtykke tilbage: Hvis du har givet dit samtykke til at modtage henvendelser fra os om tilbud på vores varer, kan du når som helst trække dette samtykke tilbage direkte på de mails du modtager fra os.
* Bede om indsigt: Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.
* Bede om berigtigelse eller sletning: Du kan også bede os om at rette forkerte oplysninger, vi har om dig, eller bede os om at slette dine personoplysninger. Vi vil så vidt muligt imødekomme en forespørgsel om at slette personoplysninger, men vi kan ikke gøre dette, hvis der er tungtvejende grunde til ikke at slette dem, f.eks. at vi skal gemme oplysningerne af dokumentationshensyn (som f.eks. igangværende ordre, reklamationer o.l.)
* Klage til tilsynsmyndighederne: Hvis du er uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du indsende en klage til Datatilsynet.

  1. Sikkerhed på Taisho.com

Taisho.com er hosted på Shopify.com som er en SSL certificeret server.

  1. Ændringer
    Vi kan foretage ændringer i denne databeskyttelseserklæring, f.eks. som følge af at vi foretager ændringer i hjemmesidens layout eller funktioner. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi informere om dette på hjemmesiden