1% for the Planet

HolmTaiki Taisho Seramikku 1% for the planet

(Siden november 2020 har vi doneret 1% af vores omsætning til klima- og miljøorganisationen.
Det betyder, at du bidrager til grønne tiltag, når du handler hos os
). 


Vi er medlem af 1% for the Planet 

Gennem en længere periode har vi som virksomhed haft interesse for at foretage flere tiltag, som tager et grønt ansvar, men hvor pokker starter man lige? Vi er af den overbevisning, at alle tiltag mod en grønnere verden er kærkomne og nødvendige - lidt er også godt! Men, vi kan ikke stå alene, og derfor er vi medlem af 1% for the Planet.

Som medlem forpligter vi os til at donere 1% af vores bruttoomsætning til miljøforbedrende tiltag - det betyder, at når du handler hos os, støtter du automatisk bevægelsens 
nonprofit miljø- og klimaorganisationer.

 

Dit køb bidrager til grønne tiltag 

Vores donation går direkte til relevante non-profitorganisationer, som er autoriserede af 1% for the Planet. For os giver medlemskabet mening i takt med, at vi i fællesskab med andre virksomheder og enkeltpersoner får mulighed for at bidrage til det grønne arbejde. Samtidigt giver det dig som kunde mulighed for at foretage et køb, som bidrager til grønne tiltag. 

Kort fortalt er 1% for the Planet en global bevægelse, der er startet i 2002 af 
Yvon Chouinard (Stifter af Patagonia) og Craig Mathews (Stifter af Blue Ribbon Flies)Deres hensigt var at skabe en bevægelse, der kan hjælpe med at finansiere miljøorganisationer, så de til sammen kan være en værdifuld kilde til at løse verdens problemer. Dette gøres blandt andet gennem rådgivning om strategier, netværk mellem virksomhed og nonprofitorganisationer samt certificering af donationer.

I dag består
 bevægelsen af et globalt netværk med tusindvis af virksomheder, enkeltpersoner og organisationer, der arbejder mod en bedre fremtid. Som virksomhed forpligter man sig, som nævnt, til at donere 1% af bruttosalget, som derefter fordeles til godkendte nonprofit-partnere. Disse arbejder indenfor seks centrale emneområder: klima, mad, jord, forurening, vand og dyreliv. 

Læs mere om 1% for the Planet 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres